Onderdelen bestellen

Hoofdinhoud

Tebbe

" Betrouwbaar & Duurzaam "

 

De moderne landbouw vraagt ‚Äč‚Äčelke dag om prestaties en efficiëntie. Boeren en loonwerkers weten dit. Daarom wilt u machines die altijd direct ter zake komen, betrouwbaar en voor de komende jaren. Of het nu gaat om universeel breedstrooiers, een opbouw voor wisselmachines, silagewagens of speciale oplossingen. Tebbe bouwt landbouwmachines die qua vermogen, betrouwbaarheid en duurzaamheid een klasse apart zijn. Iedereen die een Tebbe bezit, weet dat hij het beste, sterkste en meest doordachte product gebruikt dat zijn tijd te bieden heeft. U ziet het resultaat al meer dan 60 jaar in uw vakgebied!

" Dynamisch wegen "

 

Al jaar en dag dé koploper in techniek op het gebied van universeel breedstrooiers, waar nauwkeurige afgifte, plaatsspecifiek bemesten en dynamisch wegen vandaag de dag zeker aan de orde is! Dynamisch wegen is bij Tebbe iets waar we de afgelopen 15 jaar in zijn door ontwikkeld! Om een voorbeeld te noemen hebben wij als LMC Gennep bv samen met Tebbe Landmaschinen, Topcon/Digistar en Scharmüller dit K80 weeg trekoog ontwikkeld! Hierdoor weten we hoe de lijnen lopen in deze techniek en snappen we de details op het gebied van dynamisch wegen.

 

" Partner In Precisielandbouw  "

 

Een Tebbe universeel breedstrooier is uitermate geschikt om organische stoffen uit te rijden op basis van taakkaarten. Sterker nog, met de juiste kennis en informatie over het aangeleverde product kunt u tot op 50 kg nauwkeurigheid uitkomen aan het einde van uw perceel! Dit alles is te danken aan de jaren ontwikkeling van de juiste software en toch steeds verder weten te kijken in de toekomst, maar ook door een luisterend oor te hebben in het vakgebied.

Waardoor Tebbe elke keer een stapje voor weet te blijven op het gebied van de nieuwste techniek waar de professional iets mee kan.

 

Onze universeel breedstrooiers kunnen af fabriek geleverd worden met de Muller Touch 800 en de Muller Touch 1200

Met de Touch 1200 biedt Müller-Elektronik een echte alleskunner. Het bijzondere aan de Touch 1200 Terminal is de mogelijkheid om twee ISOBUS-apparaten tegelijk te bedienen (bijv. fronttank en kunstmeststrooier) en de besturing van uw tractor te regelen. Er kunnen in totaal 5 apps tegelijkertijd op het scherm worden weergegeven. In tegenstelling tot zijn kleine broertje, de Touch 800, is de behuizing van aluminium en is de ISOBUS-TC-app voor de aansturing van ISOBUS-apparaten bij de levering inbegrepen.

 

Ook hebben wij in samenwerking met Agrometius een aanbieding om de Timble GFX of TMX mee te leveren!

Klik op een afbeelding voor meer informatie!